Måndag och glad tjej

Hejhallå. Dagen har inte varit så innehållsrik, packat, städat och åkt till pappa bara. Blir dock bara en natt här, för sen åker jag till Marres lägenhet och sover där. Dom ska nämligen hem på lov, så då ska jag bo i lägenheten, passa lilla Nemo, vattna blommorna och sådär. :) Blir nog bra! Ska även passa på att hälsa på farmor lite också då hon bor rätt nära lägenheten. :) 
 
Måste bara berätta en sak som gör att jag just nu sitter och är så överdrivet glad!! Min kompis som for till USA för jobb för några veckor sedan sa att han skulle köpa de parfymer och body lotions jag ville ha från VS, om han hann.. och nu skrev han precis och sa att han köpt dom! GLAD TJEJ?! JA!! Måste varit sjukt förvirrande för honom att gå runt där och leta reda på alla produkter jag ville ha.. SÅ tacksam. :) 
 
hej hej hej jag är bara 15 år.. eller 20..

Lördag

Fattar verkligen inte vad jag gör vaken nu. Varit svintrött sen typ halv 8.. hur som helst! Ikväll har jag somsagt varit på middag hos marre, sen blev jag även inringd på lite jobb. Väldigt oväntat, inte jobbat på det stället på över 1 år.. men ja, pengar är aldrig fel. :) Var sen förbi min pappa och hälsade på lite. Träffade även min finaste bästaste hund som blev sjukt för några dagar sedan, men som nu, tack vare medicin mår mycket bättre! 
 
En trött liten Tjabo.
 

Eye Makeup

 
 

Helg helg och ännu mera helg

Hejj. Helgen var riktigt bra faktiskt! Skoter, grillat, Ikea och fint folk, vad mer kan man begära? :) Var lite smådrygt med packningen på tåget bara. Förutom några småsaker från Ikea så handlade jag nämligen en möbel som vägde 40kg.. Menmen, det gick bra ändå :) Bengt fixade fina "handtag" så den gick bra att bära och sen fick vi skjuts både till och från tågstationen! Imorgonkväll  blir det fotboll på tvn och sedan lär det bli tusen filmer eller något, ska nämligen skjutsa Ida och hennes syster till flygplatsen 06.00! Senare på lördagen blir det middag med Marre. Blir nog trevigt. :) Nä, nu ska jag sovaaaaa.. blev bara 3h sömn igårnatt, lagomt trött :(
 
 

Helgen och lite sånt

Hejhallå. Ska strax hoppa in i duschen innan det sedan blir sängen. Imorgon tar jag tåget en bit söderut. Blir lite shopping och sen grillning på kvällen. På lördag blir det sedan en liten tripp till Ikea, har inte jättemycket jag behöver handla, men blir kul ändå. :)
 
Något jätteintressant (eller inte) är ju att jag håller på spara ut mina ögonbryn just nu. För er som inte vet, så brukar jag noppa varannan dag. Behöver jag säga att det kliar i mina fingrar? Vet dock inte om det lär bli någon förbättring.. Men jag hoppas! Håller även på spara ut mitt hår, eller ja.. få min naturliga hårfärg att växa ut. Nu har jag visserligen väldigt kort hår, men skulle tippa på att det är ungefär 5cm kvar innan jag kan klippa det så att allt hår är min naturliga färg! Supercoolt. Inte haft mitt hår den färgen på.. ja, 7år kanske? Älskade verkligen att förändra min hårfärg så ofta som jag gjorde, men är så enormt skönt att inte behöva färga utväxten varje månad!! Hur som helst, dags att stänga ner datorn nu. :)
 
All natural. Extremt snygga ögonbryn, japp. :)

Så jag försvinner ibland. Och alla frågar vad jag tänker på. Men jag kan inte berätta, för man får inte tänka så.