You can't win

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om då veckorna ser ganska lika ut! Vilket är: fyllda med praktik! Var först tänkt att det skulle vara en månad, men nu blir det förlängt en månad till :) Känns bra!
Idag på rasten la jag mig i soffan och precis då jag var påväg att somna så kom Eric och störde mig.. nä, skoja, men kunde inte somna då han började spela musik, trots att han sjöng med så fint! Påtal om musik så funderar jag nästan på att bränna en skiva som vi kan spela i butiken, så less på att skivorna som ligger där spelas om och om! Fick lyssna på Justin Timberlake hela dagen idag typ, haha! Nä, nu är det dags att sova tror jag :) 


Fick inte lägga ut någon bild egentlligen så var därför jag tog bort ansiktet :/


I used to want you so bad, I'm so through with that

Så himla skönt med helg även fast det visserligen är väldigt kul med praktik också :) Känner dock att man kan sova ut lite mer på helgerna, vilket alltid är skönt! Är nästan helt frisk nu också så det känns bra! Hade förresten ett uppehåll ifrån datorn i två dagar, vilket det var väldigt länge sedan jag hade! Inte för att det var särskilt jobbigt, bara det att man är så van att alltid sitta vid datorn! Imorgon ska jag bara ta det lugnt, passa på att ta igen lite sömn och blir det fint väder lär det bli en promenad också! Ska bli kul med en till praktikvecka, men måste vara lite ärlig och säga att jag är pytte nervös inför onsdagen då Eric är ledig, för det innebär att jag kommer vara helt ensam på kläder.. menmen, det ska nog inte vara något problem :) Nu hade jag iallafall tänkt lägga mig och se lite tv! 


inte helt ny

 


Jag saknar dig mindre och mindre

Tog precis en lång, varm dusch och ska alldeles strax gå och lägga mig! Dagen har inte varit särskilt innehållsrik, tagit två härliga promenader i vårsolen med babo, druckit lite te, sett på tv och sovit. Trots det känns det ändå inte som att jag kommer orka med praktiken imorgon, är förkyld som bara den och varje gång jag gör något som kräver ansträngning så känner jag mig alldeles svag och blir yr. Får väl helt enkelt bara stanna hemma och satsa på att bli frisk och kry tills på onsdag istället :) Nu blir det sängen!


Come save me from this mess

Började praktisera i måndags och det har gått jättebra, alla är hur trevliga som helst! Tråkigt nog blev jag sjuk i fredags, men hoppas på att vara helt frisk tills på tisdag, då det är tänkt att jag ska fortsätta praktiken! Får se till att dricka mycket te och proppa i mig massa vitaminer! Nu hade jag tänkt se klart på Criminal minds och sen hoppa i säng :)

Som svar på frågan om jag kan uppdatera oftare, ja, bara det att jag inte vet vad jag ska skriva om!