Hate to admit it but I miss you


Now you're just somebody that I used to know

Usch vad jag är less på all drama och all bullshit. Har lust att radera både facebook och halva min kontaktlista på mobilen. Jag förstår verkligen inte hur det kan komma sig att det finns så många falska människor.


.



 


You can get it if you really want

Helgen var rätt bra faktiskt, innehöll bland annat stugmys, middag, filmtittande och firande av min numera 18åriga syster! Veckan började sedan bra med att jag på måndag morgon, efter att jag skjutsat min syster till skolan vid 8 och sedan gått och lagt mig igen, vakade vid 11 av att mitt fönster slungades ut av vinden för att sedan landa på marken.. låter helt sjukt och det var det också. Snacka om att det blåste en del! Vart nästan rädd att trädet vi har utanför huset skulle blåsa omkull.. Lyckligtvis hände såklart inte det!
Nu hade jag tänkt gå och lägga mig och sova, ska kliva upp 7 imorgon för att åka iväg på filmvisning!


Sminkbord och borsthållare

Mitt sminkbord ser ut som en enda röra.. lyckligtvis tar det inte långt tid alls att städa! Hur som helst så har jag alltid velat skaffa en borsthållare och då jag aldrig riktigt hittat någon som jag tyckt om så bestämde jag mig igår för att göra en själv! Var faktiskt rätt lätt! Enda dåliga var att jag bara hittade tapeter med mönster på, så trots att det inte ser ut som att det är så mycket mönster på bilden så är det det.. Men den får duga så länge!
Nu ska jag ta och städa upp lite!