When you feel so tired, but you can't sleep

Legat och tittat på Oth hela natten i princip. Blivit lycklig, ledsen och allt på samma gång. Tänk att en serie kan få känslorna att väckas till liv bara sådär. Men det är skönt att inte behöva tänka på verkligheten ibland, att bara stänga ute allt som händer och drömma sig bort lite. Speciellt då saker och ting i verkligheten inte går som man önskar.
 
Nä, nu måste jag ta och sova lite. Om ett par timmar blir det att vakna till liv och förmodligen besöka sjukhuset.
Min farbror råkade nämligen ut för en olycka idag. Han ramlade från en byggställning, högst upp stod han och många olika ben bröt han. Ambulansen kom, och han har nu opererats hela natten. Då en av sakerna han bröt var ryggen och inte bara på ett ställe utan på tre ställen, så kommer han ha en lång tid av återhämtning framför sig. Jag är bara glad att han överlevde och hoppas att han i framtiden kommer kunna leva sitt liv precis som tidigare.
 

Fredag/Lördag - Åsele

Hej! Har för tillfället inte mycket att göra så tänkte passa på att skriva lite här.
Åkte till Åsele i fredags, hade inte så höga förväntningar på det hela, men förutom myggen, regnet och kylan så var det faktiskt riktigt roligt! Vi gick en snabbis på marknaden då vi kom fram på fredagen, sen blev det lite allmänt häng/förfestande på gården vi skulle tälta på. Efter det skulle vi egentligen gå ner till öltältet, där det var lite olika band som spelade. Dock mötte vi en klasskompis till Malin innan vi hann dit, så vi hängde med dom hela kvällen/natten istället. Killarna hade ett stort tält på en av campingarna så det var där vi spenderade största tiden. Stämningen där borta var trots alla människor och trots all fylla, faktiskt riktigt bra. Inte alls mycket bråk eller så. Det var snarare en hel del människor som var överdrivet snälla. Skulle följa en, hjälpa en, låna ut saker till en osv. Tror att vi somnade vid 6-tiden och efter lite sömn så klev vi upp, åt frukost och gick sedan en liten sväng på marknaden innan vi åkte hem till Umeå! Haft en helbra helg med andra ord! Fortfarande rätt sliten dock, så blir film nu och sen sova :)