Honey and the moon

Hela gårdagen gick jag runt som en zombie, fick max 3h sömn natten innan så det var nog inte så konstigt. Idag var det inte mycket bättre, visserligen gick jag inte runt och var lika trött, men huvudvärken jag hade var verkligen fruktansvärd. Lyckades trots det plåga mig igenom hela dagen, har sen också ringt försäkringsskassan, eftersom jag inte fått några pengar, visade sig att jag råkat fylla i datumet för månaden som jag redan fått pengar på, så bara att göra om och göra rätt. Lite smådrygt dock att det lär ta ett tag innan jag får pengarna nu men. Har också tagit kontakt med VK idag eftersom jag fortfarande inte fått lön för de gångerna i jan-feb som jag jobbade. Skönt att allt sånt är bortgjort nu iallafall. Imorgon ska jag försöka hinna med att skriva ut lite personliga brev och liknande hade jag tänkt. För på torsdag efter jag slutat ska jag och 25 av dom som jobbar på praktikplatsen ut och äta. Blir nog ett bra avslut! Men nog om det, nu blir det sängen :)


If I were a disturbed boy

Älskar att det alltid är så lång tid mellan mina inlägg, haha. Antar att jag är ensam om det dock. Men på torsdag är sista dagen på praktiken, så efter det lär jag ju ha lite tid över till att göra tusen inlägg per dag typ. Nämen, ska försöka hitta en annan sysselsättning efter det, nog för att det är skönt att vara ledig och bara njuta. Men man mår nog bäst med åtminstone lite rutiner, eller JAG mår iallafall bäst utav det! Frågan är bara vad man ska hitta på för någonting. Något som stör mig rätt mycket är att man endast kan få jobb om man har kontaker, eller okej, det är inte helt sant, men de allra flesta har nog fått någon av deras första jobb via just kontakter. Ska dock försöka strunta i det och söka några jobb, trots att jag inte har så lång erfarenhet eller massa kontakter.  
Nog om det.. blir att sova nu, ska nämligen upp med tuppen imorgon :)


Oliver Twist



Det var ett tag sedan! Veckorna går så himla fort på praktiken, sägs ju att tiden går fort då man har kul. Hade en lugn helg, blev lite skjutsning + ett stopp på en efterfest i lördags. Söndagen tog jag tag i lite städning, så grymt härligt att lägga sig nyduschad, i en nybäddad säng, i ett nystädat rum! För stunden sitter jag och slötittar på lite TV bara. Kröp under täcket efter middagen och råkade somna, lyckades dock vakna till liv alldeles nyss och tänkte spendera åtminstone två vakna timmar hemma innan det blir sömn och sen upp och iväg till praktiken igen!

Kan ju förresten bara ta och tvärberätta att jag i slutet av förra veckan lyckades trampa på min dator så nu fungerar inte skärmen.. har inte ens haft datorn i ett år, så blev rätt arg på mig själv. Så den som vill skänka mig en slant eller en dator är mer än välkommen!
 


Ofokuserad

Sitter och slötittar på lite Tv just nu. Är så förbaskat trött att det känns som att jag kommer somna i fåtöljen.. Bästa vore ju nästan om man klarade sig på 5h sömn, kunde kliva upp och fixa med lite saker innan praktiken, och sen komma hem och ändå vara så pass pigg att man klarade av att göra iallafall någonting vettigt! Var rätt stressigt idag, stod i kassan nästan halva dagen också, andra gången någonsin som jag står vid en kassa, men kul var det! Imorgon blir det förhoppningsvis lite lugnare för då har vi inga kläder att ta fram, dessutomt så lär nog Tommy komma och hjälpa till lite :) Nä, nu känner jag att det börjar bli dags för mig att sova!