Sleepless once again

Det är så orättvist att jag sitter här alldeles ensam och med tårar i ögonen medans i princip alla som någonsin sårat mig går runt med ett stort leende på sina läppar. Dom har någon vid sig, dom har ett bra jobb, dom lever livet och mår bra. Jag känner att all den här tomheten och ledsenheten som finns inom mig börjar förvandlas till ett hat som växer allt mer. Jag vill inte gå runt och hata människor. Jag är inte sån.
Känns som att en förändring borde ske. För helt ärligt så vill jag varken behöva gå runt tom eller fylld av hat.
Jag vill vara fylld av glädje. Jag vill må bra. Nu då jag vet vad jag vill är bara frågan hur jag ska ta mig dit.
Kanske borde börja med att försöka förbättra mina sömnrutiner.. för på sista tiden har jag inte fått mycket sömn.
Då jag under dagen oftast har försökt förtrycka alla negativa tankar, leder det till att jag på nätterna inte längre kan hålla tillbaka tankarna, och då väller dom över. Så det är väl därför jag har det så svårt att somna.
Sanningen är den att jag inte ens försöker gå och lägga mig i rimlig tid längre, för jag vet att de enda gångerna jag skulle lyckas somna är de gånger jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna längre. Dvs, inte heller skulle orka med att tänka så mycket. Låter väl kanske lite konstigt, men det är så det är. Funderar på att kanske börja ta sömntabletter. Kan ju inte skada att prova iallafall. Får höra mig för om det senare, ska lägga mig och slå på Criminal minds på Tv'n nu, i hopp om att tillslut lyckas somna.

 


I can pretend that I'm not lonely, but I'll be constantly fooling myself. I can pretend that it don't matter, but I'll be sitting here lying to myself.








How come u're just fine when I'm falling apart inside

Igår var vi ute och festade lite, var väl en helt okej kväll! Dock vaknade jag upp med ett jack under ögonbrynet, som jag inte har en aning om hur jag fått.. menmen, sånt som händer antar jag! Den här dagen har spenderats i sängen för det mesta, inte så bakis, utan mest bara allmänt seg! Imorgon blir det att försöka få lite mer gjort, städa rummet skulle behövas så ska iallafall ta och börja med det! Nu blir det att sätta igång ett avsnitt av two and a half men :)


förfest @ toan med em, lite fjortisvarning


You the one that I dream about all day


-


I can feel the hope leaving ground

Mår fortfarande pissdåligt. Sov ingenting inatt. Efter att jag legat i sängen i 6h utan att få någon sömn alls så gav jag upp. Åh vad Jag hatar det här.


Bilden är allt annat än sann, jag är inte okej någonstans.


I give up, there's no love in this world for me

Det börjar bli en vana för mig, att hela tiden bli sårad, trampad på, och sviken. Finns det inte en enda person där ute, som förstår vad jag gått igenom, och som förstår att jag inte klarar av hur mycket som helst? Att bli sårad gång på gång gör mig inte starkare längre, utan det gör bara att jag sakta men säkert förstörs, bryts ner. 
Sen undrar jag en annan sak också, hur många tårar har man egentligen? och hur många gånger klarar ett hjärta av att bli ihoplappat innan det slutar att slå? Jag slår vad om att det inte är många gånger till.

Hate how much I love you, but I just can't let you go

Fredagen var inte alls så innehållsrik som jag ville att den skulle vara, satt mest bara hemma och var lite småbesviken på en del personer, trodde att kvällen skulle sluta dåligt men fick besök av V efter hans krogbesök, och även fast han däckade nästan direkt så blev det en bra natt, för jag sov hur bra som helst!
Att man sedan fick vakna upp av att solen lös en rakt i ögonen, en Novembermorgon, gjorde inte direkt saken sämre :) Resten av lördagen hände inte något alltför spännande, och idag har jag inte heller gjort något som är värt att nämnas! Dock så ser det ut som att det bär av ut till Sillviken imorgon! Blir nog bra :)

 


Good question

När det väl kommer till kritan, hur många riktiga vänner har man egentligen då?


I'm not gonna bother reserving space in my heart for someone who doesn't make an effort to stay



Imorse var jag superduktig för jag klev upp 06.00!!!!!!!! dock var det bara för att V skulle iväg och jobba då,
och sen la jag mig igen och sov till halv 2.. haha! men man kan ju låtsas att jag var duktig iallafall! Idag har jag inte gjort mycket, bara tagit det lugnt, och eftersom mamma stukat foten så hjälpte jag henne med att handla och fixa lite mat! Passade på att göra lite fransk manikyr på mig själv ikväll också, gick väl halvbra, får vara så länge!
Nu ska jag forsätta se mitt älskade Criminal minds :)


Can't let go of the thought of losing you

Inatt sov jag knappt 2h, trodde att jag skulle däcka direkt efter mötet på Arbetsförmedlingen.. men det blev
inte så. Ångrar nästan att det inte blev så för nu känns det som att jag kommer ha svårt att sova igen.
Mitt huvud snurrar konstant, och det tackar jag personerna som ligger bakom det hela för. Tack så mycket. Tack.


Färgade linser

Som ni alla vet så gillar jag förändring! Fick tipset av en vän att prova på linser, sagt och gjort:



Trodde att det skulle vara svårare än vad det var att sätta in och ta ut linserna, men det visade sig faktiskt vara ganska lätt! Funderar på att köpa ett par till i någon annan färg så man kan variera sig lite :D Gör faktiskt en enormt skillnad! Jag köpte mina linser från Fargadelinser.com och Expressions Colors Brown, utan styrka är linserna som jag köpte och de har nu kampanjpris på dessa och även deras Freshlook månadslinser..  så dom kostar endast 149kr istället för 249kr! Dvs man får alltså 40% om man köper dom just nu! Självklart kan man även välja linser med styrka om man behöver det! Kan verkligen rekomendera sidan varmt, förutom linser har dom en del andra saker såsom smink och parfym, dessutom är leveransen sjukt snabb! 

Här köper du färgade linser hos fargadelinser.com

Klicka på bilden under för att komma till linserna jag köpte :)







Take me away, a million miles from here

I lördags blev det lite filmtittande på Böleäng innan jag for och skjutsade hem min kusin, sen kom Vik och vi gjorde inte så mycket, såg på The Mechanic bara! Sen igår for jag somsagt och sov i Sillviken :)  
Kvällen innehöll väldigt många skräckfilmer, och feg som jag är blev jag rädd för ungefär allting.. började tillochmed gråta lite under en film för att jag tyckte att rösterna från filmen var så äckliga.. haha. ja ni hör ju, jag är en mes! Vi vaknade upp vid tre-tiden idag och tog det bara lugnt tills det att vi städade och packade ihop! Kom hem för ungefär 4h sedan och har sedan dess skjutsat och lämnat lite saker och handlat. Ska försöka att inte lägga mig alltför sent inatt eftersom jag ska iväg på informationsmöte på AF imorgon kl 11 :)


I think I would do anything for you

Har varit en helg fylld med både + och -, men just nu lutar det åt fler -, vill bara att allting ska ordna sig.
Tar en liten paus och åker ut till Sillviken, där spenderas natten med bara fina människor!
Får upphämtning om 5min så hinner inte skriva mer :)

 

 

 


Gotta let it go and move on

Igår var jag på arbetsförmedlingen en snabbis, fixade så jag blev inbokad på ett informationsmöte nästa vecka! Blir spännande att se om informationen är lockande! Idag tänkte jag vara duktig och kliva upp tidigt, blev det så? ne. Klev inte upp förrän vid 14.00.. fattar inte, jag behöver inte 10h sömn.. men ändå är det inte efter så många timmar jag verkar kunna vakna till liv.. Ska försöka kliva upp runt 10 imorgon.. vi ser väl hur bra det går :) Iallafall så har jag inte gjort mycket alls idag, städade rummet lite, och sen kom Vik lite senare och så såg vi lite skräckfilm.. var länge sedan jag hoppade till så mycket, vid ett tillfälle skrek jag tillochmed rätt ut.. fast det är lite småkul att vara rädd ändå :) så länge man inte är ensam då!
Nu tror jag faktiskt att jag ska försöka sova! Vet inte vad planerna är för imorgon, men sömnen lär nog behövas!


pigg :)


-

Jag kommer aldrig glömma kvällen då vi gick hem tillsammans, det vi pratade om, kyssarna och tårarna som föll.
Det var kvällen då jag kom närmare och längre ifrån dig på samma gång.


Önskar att jag kunde stänga av mina känslor

Jag är så fruktansvärt less på att bry mig om folk som inte bryr sig ett skit tillbaks. Som snare är tvärtom, och sårar en, trampar på en och låtsas som ingenting. Jag skulle inte bli förvånad om jag blev utnyttjad, för folk som känner mig, vet att jag bryr mig, mer än jag egentligen borde, och mer än vad som är bra för mig. Jag fattar bara inte hur folk kan göra sånt, såra människor medvetet, har folk inget hjärta numera? Att vara iskall verkar ju nästan vara det nya modet. Jag vet att det är lite mitt eget fel också, för att jag fortsätter bry mig, trots att jag blivit sårad. Anledningen till det är nog för att jag ser någonting gott i alla. Om någon gjort något dumt, tänker jag bara på att personen i fråga faktiskt också gjort någonting bra. Det spelar ingen roll om personen gjort en bra sak, och sedan tusen dåliga saker, jag ser ändå detdär lilla bra som personen gjort. Folk klagar på sitt utseende och på sina kroppar. Det jag klagar på, och det jag absolut hatar med mig själv, är det här. Just det här, att jag bryr mig tusen gånger mer än vad jag borde. Det kanske inte låter lika jobbigt som att hata sitt utseende, men saken är den att det är mycket värre. För det gör att du blir sårad, om och om igen.

Helt plötsligt försvann marken under mina fötter

Helgen har inte varit så bra, fick de värsta nyheterna möjligt på fredagskvällen, men jag vägrade tro på det som sas, och dansade vidare, kvällen avslutades en aning oväntat och lite småolyckligt men det är sånt som händer. På lördagen insåg jag dock vad som hänt och satt iprincip hemma hela dagen och mådde sämst. Idag har jag dock tagit mig ut lite, var förbi Ida och sa hejdå.. klarade knappt av att stänga dörren, tårarna bara rann. Kan fortfarande inte fatta att det är sant, att hon flyttar till ett helt annat land.. Då jag väl tog mig därifrån så for jag in till stan, träffade Vik och så gick vi på bio, lyckades distrahera mig lite grann och göra mig glad för en kort stund. Nu sitter jag här och inser verkligheten. Känns så jävla tungt. Alltihopa. Jag vet så väl att jag inte har det ens i närheten så dåligt som andra. Men jag klarar ändå inte av att må bra.

Vill bara vakna upp ur denna mardröm


Jag vill bara skrika och slå i luften. Livet är inte rättvist, det är inte ett dugg jävla rättvist.. folk som borde stanna kvar på jorden, försvinner.. folk som förtjänar att ha kvar sina älskade, förlorar dom.. Att säga att allt blir bra tillslut är en lögn. Visst, det kommer bli bättre. Men då man förlorat så många, kan det knappast någonsin bli helt bra igen. Livet går vidare, men hur ska vi någonsin kunna göra det?


Jag kan inte fatta
att han sin anda tappa
Att på ett ynka ögonblick
han från denna jord gick
Ett barn står nu ensam kvar
då hon inga föräldrar längre har

Varför händer sånt här
Vad är det för läxa man lär
Hur ska man orka gå
då ingen finns där att se på
Då fötterna viker sig
För att livet har svikit dig
Vet att jag hjälper dig gå
Vet att jag finns här då