Fet klapp på axeln

Måste efter idag få ge mig själv en fet klapp på axeln! Igår ringde dom nämligen från jobbet och frågade om jag kunde jobba några timmar extra idag än vad jag egentligen skulle.. svarade såklart ja direkt! Bara några timmar senare drabbades jag av värdens ryggskott.. jag skojar inte, jag la mig för att vila sent på kvällen och när jag skulle ta mig upp från sängen för att gå på toaletten så fick jag först lov att kräla till slutet av sängen, för att sedan landa på golvet, där jag satt med sängen som stöd mot ryggen.. tog mig kanske 10min innan jag tog mig till toaletten och väl där var det ett rent helvete att ens sätta mig ner.. hade inte lika svårt att ta mig upp från sängen imorse, men ont gjorde det och ont gör det fortfarande! Men tror ni att jag for och jobbade ändå? Självklart! Dock var det inte några större rörelser som krävdes för att ta sig igenom passet, vilket gjorde att jag inte behövde ha så ont! Hur som helst, så tycker jag att jag jobbade på bra och är glad över att jag inte sjukanmälde mig. :)   

Lördag

Sitter och slöar framför tvn just nu.. var flytthjälp åt en kille idag som flyttat hit från London, gick bara fint, efter det bjöds det på supergod middag! Sen ikväll har jag mest bara varit chaufför. :) Funderar på att sova nu, börjar bli så fruktansvärt trött.. Men är ändå bra att jag är vaken lite, för imorgon jobbar jag nämligen natt igen! Blir 12h även denna gång, men det går nog bara bra. :) 
 
Nog är det kul att sladda runt med bilen alltid, men jag saknar lukten av nyklippt gräs, svalkande drinkar, ljudet av vågor som slås mot stenar och den varma skinande solen..
 
 
 
 

Luckiest girl

Idag har jag inte gjort så mycket, varit förbi en kompis och sett på lite serier bara! Jobbade ju natt igår, 12h.. var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara! Dock var jag hur stressad som helst innan jag hade klarat videokodnings-provet.. men tillslut så gick det! Väldigt skönt :) Tog en promenad hem sedan vilket var rätt härligt, somnade vid 8 på morgonen ungefär! Känns lagomt trevligt att man ska upp 7 nu idag, men vad gör man inte för att ta sig in till stan, sitta och prata lite och kanske jobba på någon uppgift lite.. :) Efter det ska jag iallafall och besikta bmwn och sen hem och städa! eller sova.. kanske sova sen städa? Ja, beror väl på hur mycket jag lyckas sova inatt!