Time for change

Jag har inte alltid haft sån tur i livet. Har träffat på en del människor som sårat mig. Varit med om en del negativa händelser. Just nu är jag inte heller så glad alla dagar. En av anledningarna till detta, är att jag har ingen som helst aning om vad jag vill göra med mitt liv, vad jag vill plugga till. Då allting står still och man inte har mycket att göra eller några som helst planer, så är det lätt att man gräver ner sig. Tänker på det som varit och allt dåligt som hänt. Men jag tänker banne mig inte ge upp. Jag är less på att gräva ner mig, på att sova bort mina problem. Jag vet också att om jag inte rycker upp mig själv innan vintern, så lär det ta ett bra tag innan jag lyckas finna kraften till att göra det. Jag vill inte gräva ner mig ytterligare då mörkret och kylan kommer. Jag vill kunna stå stadigt på mina ben, fightas mot snöstormarna. Jag vill inte ligga inne i mörkret. Jag vill må bra!!
 

Saturday

Sitter just nu och njuter av lite tacos samtidigt som jag tittar på en fotbollsmatch. Har varit lite här och var idag.
Blev väckt av ett telefonsamtal som jag dock är glad över, för annars hade jag nog sovit lite för länge.
For förbi Ida med en säsong av Oth och sedan körde jag vidare till farmor. Tog med mig Tjabo så han skulle få ha lite kul också. Vi tre åkte sedan till kyrkogården och farfars grav, inte varit där på ett tag. Stenen ska komma någon gång nästa vecka. Sen skjutsade jag henne på affären också, så hon skulle slippa gå. Blir glad av sånt, hjälp andra, känna att man gör någonting för någon annan än sig själv. Efter det åkte jag förbi Marie en sväng. Känns fortfarande lite halvknäppt att hon numera bor 15min från mig och inte 3 timmar :)
 
Haha. Var precis en kille som åkte ur matchen, fick först ett gult kort för tackling och sedan ett för att han gnällde över en frispark. haha snyggt! Nä, nu ska jag sluta skriva och fortsätta njuta av min mat :)
 
 
 

You turned out to be the best thing I never had

Har haft fullt upp den senaste tiden. Varit i stugan, umgåtts med Marie, hjälpt till med inflyttning av lägenhet, varit på 70års-fest, blivit bjuden på lyxmiddag, varit och festat i Lycksele, firat fina Michaelas 20års-dag, varit chaufför och äntligen lyckats kapa kontakten med en person som jag slösat alldeles för mycket tankar, tid och tårar på. :)
 
Igårnatt fick jag världens ryck och bestämde mig för att 4.00 på natten börja städa och diska. Bokade även tvättid, så efter ca 6h sömn igårnatt så klev jag upp för att sedan tvätta i 5h :) Kvällen spenderades med ett par finisar, god middag, lite dricka och en del skitsnack ;) Nu blir det sängen, hade nämligen tänkt hinna med ett par vettiga saker även imorgon!