Nothing like the others


Don't bother looking my way if you're not here to stay

Gårdagen var jäkligt kul, men slutet på kvällen har jag lite ångest över.. nästa helg är sista gången jag dricker på ett bra tag kan jag då säga! Blir alldeles för kramig då jag dricker.. men men! Blir en lugn kväll ikväll iallafall, ska bara vara hemma och se massa filmer!


Everything's gonna be alright, It has to

En del saker är faktiskt större än det faktum att man inte vet vad man ska vara på Halloween, vad man ska köpa för TV, att man har det råjobbigt i skolan, eller är spyless på familjen.. bakom allt det där som för stunden verkar så jobbigt finns verkligheten.. de saker som faktiskt betyder, som faktiskt spelar någon roll.. kan inte beskriva hur fruktansvärt rädd och orolig jag är just nu. Kan inte säga vad det handlar om, annat än att det inte är om mig. Tänker på dig. ♥


Just you wait and see

Gårkvällen var bra... tror jag. Förutom att jag nästan inte minns någonting från hela kvällen.. minns varken hur jag kom in på krogen eller vad som hände där, men har fått höra en del pinsamma saker som jag gjorde och jag skäms så in i helvete. Lyckligtvis var det inte alltför stora saker som är värda att få värsta dödsångesten över.. men ändå, inte så stolt över en del saker.. Hur som helst, en sak jag faktiskt minns är då jag gick hem.. frös som bara den och var tvungen att ta av mig skorna och gå utan dom för det gjorde så himla ont i fötterna, lyckligtvis kom jag hem tillslut, sov ca 12h och vaknade upp lika trött som innan och med lite blåmärken här och var..
Menmen! Så kan det gå ibland! Idag har jag iallafall inte gjort någonting speciellt, bara sett film och tagit det lugnt! Grymt skönt :) Men nu blir det att sova!





One way or another I'm gonna getcha

Idag har jag inte gjort någonting alls faktiskt, eller jo, färgade håret.. körde på svart denna gången, trivs bra i det! Imorgon blir en bra dag! Först ska jag iväg med min ena syster och ränna runt lite på ersboda, sen blir det hem och fixa lite, därefter blir det middag, förfest och slutligen krogen! Inte sådär jättetaggad på att gå ut om jag ska vara helt ärlig, känner mig mest sugen på att bara sitta och prata och ha det trevligt.. menmen! Vad gör man inte för sina vänner ;) Får se om det blir nyktert denna gången, lutar mot det.. inte helt omöjligt att jag hinner ändra mig dock!



Everybody hurts just a little too much

Har inte blivit friskare utan snarare tvärtom, har ingen smak längre, tror dessutom att jag har feber också.. Ska dock pallra mig in till stan och gå på ett möte på arbetsförmedlingen imorgon, får väl se om jag orkar vara kvar sen och gå runt lite på stan eller om jag åker hem direkt och sover.. Har ingenting annat planerat denna vecka faktiskt, men det är väl lika bra då jag ändå är sjuk, får ligga hemma och se film istället bara!
Har föriövrigt kommit på en sak.. man ska aldrig förvänta sig saker, för om man inte gör det slipper man bli besviken och sårad då det man hoppats på inte händer.. låter ganska tragiskt egentligen, men helt sant ändå.
Menmen.. lika bra att jag lägger mig och försöker sova nu så jag tar mig upp imorgon!


Strong again

I torsdags efter att Sveriges segaste person hade pallrat sig hit, så såg vi lite film.. eller ja, lite och lite, ungefär hela natten och sen skjutsade jag honom den långa vägen in till stan på morgonen, sen blev det mest bara att sova hela den dagen.. sen på fredagkväll vart det en liten förfest hemma hos mig, innan vi drog ut och hade det väldigt kul :) Dock var jag grymt osmart och hade varken stängd jacka, vantar eller mössa så blev nog lite mer sjuk efter det.. Men nu känns det som att jag är på bättringsvägen! hoppas det iallafall :) Igår kom Marrie hit och vi tog det mest bara lugnt faktiskt! Nu är jag dock ensam igen och vet inte riktigt vad jag ska göra, blir nog bara lite film.. ruskigt trött..


Inte så himla fin bild på mig kanske, känner att mina ögon inte riktigt hängde med där.. men aja. finisar bredvid mig iallafall :)


I was wrong, you're just like the rest of them

Just nu är jag inte på så bra humör, känner mig bara lite allmänt less/ledsen på en del personer, och på en del händelser.. hoppas att det försvinner dock, för på fredag blir det utgång vare sig jag vill eller inte, för Ida har tvingat mig så jag har helt enkelt inget val! Ska försöka att inte bli utkastad denna gången, he he.. nämen, ska vara en ängel på krogen! Dom ska inte ha en enda anledning till att ens titta åt mitt håll! Sådetså :)

På tal om ingenting sådära, så känner jag att det är dags för en förändring! Men jag vet inte riktigt vad för förändring, för något år sedan färgade jag alltid håret då jag blev sugen på förändring, men just nu känns det inte så lockande faktiskt.. så vet inte riktigt vad jag ska göra för att stilla mitt sug! Om någon har något förslag så..
hit me!



Shattered


Hey, keep your fingers off me

Första dagen på jobbet idag och det gick bara fint! Fick leverera och hämta lite bilar, fick också spendera lite tid i tvätthallen! Tycker dock att det är synd att detta endast är ett extraarbete och inte mer.. men vi ser väl om det i framtiden kanske utvecklas till någonting mer! I hope so!
Imorgon ska jag inte jobba något, vilket är lika bra för imorse när jag vaknade så kände jag mig inte så bra, och nu på kvällen har jag bara fått ännu mer ont i halsen /: Får hoppas att det går över fort.. inge kul att vara sjuk!


I never would have guessed it

Haft ett par lugna dagar nu sedan fredagen, mest gjort ingenting faktiskt! Riktigt skönt! Just nu sitter jag och är allmänt nervös inför imorgon, min första upplärningsdag på jobbet och jag ska vara där redan 07.00 på morgonen.. kan inte fatta att det bara var lite över en vecka sedan som jag brukade gå och lägga mig vid den tiden! haha. Så det kan gå :) Aja, nu ska jag ta mig en snabb dusch och sen hoppa i säng!


Fredagkväll

Hade en liten förfest hos mig innan det blev krogen igårkväll, måste nog säga att den var en aning roligare än krogen eftersom jag blev utkastad efter ca 1h.. snacka om att jag blev grymt förbannad. haha. Sen gick jag med min trasiga sko till en kompis där det blev lite film och sånt! Så i det stora hela var det en bra kväll ändå! Vaknade dock upp med några blåmärken på ett par underliga ställen.. men men! Nä, nu blir det att pallra sig på affären och handla lite frukost!



Doing the best I can

Det jag var nervös över var att jag skulle träffa en chef ifrån en biluthyrningsfirma.. men lyckligtvis gick allting bra, och jag ska börja jobba där som extraarbetare :) Imorgonkväll blir det krogen för hela slanten! Inte festat riktigt på över 3 månader så det ska bli kul ;D Men är dags att sova nu, blir stan hyfsat tidigt imorgon! nattinatt.



111006 - Jag saknar dig

Har precis sett klart filmen Jag saknar dig, en väldigt sorglig men fin film. Klarade inte av att hålla tårarna inne några gånger, men definitivt värd att se! Nu ska jag gå och lägga mig och sova några timmar, får se hur många timmar det egentligen blir.. ska nämligen iväg på en rolig grej imorgon, och eftersom jag är sjukt nervös så får vi se hur det blir med sömnen inatt!


111004 - Fuel injected




Sitter och tar det lugnt på rummet bara.. finns inte mycket annat att göra för tillfället.. Ska lägga mig och sova om en stund, blir stan imorgon med emma, försöka hitta någonting till de två blivande 19åringarna! Sen ska jag nog fortsätta leta efter min blivande bmw på blocket ;) blir att borsta tänderna och lite sånt nu!