Where have you been

Kom hem för ett tag sedan. Var förbi en kompis och såg Solsidan och lite annat. Himla trött var jag och såg fram emot att få komma hem och sova, väl ute vaknade jag till rätt rejält av kylan och är nu inte så trött längre. Blir väl ett serieavsnitt och sedan sängen. Har varit en lugn helg iallafall, i fredags blev jag bjuden till Umedalen för middag och lite annat. Landade dock hemma rätt tidigt och somnade med kläder och allt på. Lördagen stannade jag hemma och såg film bara. Ändå varit en bra helg, fått umgås med en del fina människor. Sånt är alltid härligt!
 
 

Tisdag

Har varit på arbetsintervju idag.. får hålla tummarna. Men förhoppningsvis går det bra. :) Sen har jag även dammsugit i lägenheten lite, samt handlat och lagat mat. Känns skönt att få iallafall lite gjort på dagarna. Så dom inte känns lika meningslösa liksom. Var hos en kompis en stund ikväll också och hade det allmänt mysigt bara. Låg och pratade ett tag och sådär. :) 
 
Imorgon blir det nog att städa lite mer, tycker om då det är städat och fint. Det blir inte bara att man trivs bättre, utan man mår dessutom tusen gånger bättre också har jag märkt. Men innan städningen så tror jag faktiskt att jag ska åka och hälsa på farmor lite. Var några veckor sedan nu! Hade då iallafall tänkt att sova nu, så vi hörs!
 
Hittade en gammal bild på Kiero. Ca 8 veckor på bilden. Titta så söt han var, åh. Vill så gärna ha en valp igen.

Hungry hearts

Hade en rätt bra helg faktiskt. Blev födelsedagsfirande av Ida i fredags, lite för mycket dricka för min del kanske, trots att det kändes som att jag inte drack särskilt mycket alls.. for hem tvärt och spelade kort (?), kramade tydligen om min systers kompis och sa att jag älskade henne.. haha. Sen åkte vi vidare och jag sov hos en vän. Lördagen spenderades till största delen i sängen och soffan.. sjukt bakis. Söndagen var rätt lugn den också, handlade, städade lite, sen blev det tacos och filmtittande. :)