I need someone different



Need to let go

Igår var jag förbi hos farmor en sväng, drack lite te och pratade, hjälpte också henne med tvn så att alla hennes kanaler fungerar igen! På kvällen sen så beställde jag ett par välbehövliga saker från internet! Lär visa vad det är för någonting sen! Idag var jag på min första ansiktsbehandling någonsin! Fick en smartbox i somras då jag fyllde år och passade på att använda upp den! Var en härlig upplevelse faktiskt! Alla saker tjejen la på mitt ansikte doftade ljuvligt, ville köpa varenda en av dom.. tråkigt nog är jag ju inte sådär jätterik /:
Ikväll har Anna varit här och hjälpt mig med slinghättan, för er som vet vad det är för någonting, vet också att det är sjukligt svårt att använda själv, så lyckligtvis fick jag hjälp! Trots att mitt hår inte ens hunnit torka än så ska jag nu gå och lägga mig.. sov inte sådär jättemycket inatt och känner mig verkligen hur trött som helst!


Blondie

Kommer inte ifrån det faktum att jag ser mer fjortis ut i blont hår, men kommer inte heller ifrån det faktum att jag faktiskt ÄR blond och att jag blivit less på att hela tiden behöva färga utväxten mörk.. Så, nu hade jag tänkt få tillbaks min naturliga hårfärg och sen låta håret vara!


Sjunger lite



-


E.l.f topp tio - Essential line





1. Brightening eye color 
En minipalett med 4 olika färger i, bra pigment, paletterna finns i flera olika färger.

2. Natural/Dramtic lash kit 
Både dom naturliga ögonfransarna och dom lite mer dramatiska är superfina. 

3. Liquid eyeliner
En vanlig eyeliner som fungerar väldigt bra, spetsen kanske inte håller sig lika spetsig hela tiden, men då går det alltid att använda en eyelinerpensel!

4. All over cover stick 
Fungerar som en tjockare concealer som täcker väldigt bra.

5. Lipstick
Läppstift som luktar gott och som finns i olika fina färger.

6.
Eyelash curler
En helt vanlig ögonfransböjare som fungerar precis lika bra som dom dyrare.

7. Concealer brush
En liten concealerborste som passar bra då man har något litet område som man behöver lägga concealer på.

8. Eyeshadow brush
Vanlig ögonskuggsborste som fungerar väldigt bra.

9. Defining eyebrush brush
 En snedskuren liten ögonskuggsborste som fungerar bra då man vill lägga en mörkare skugga i den yttre ögonvrån.  

10. Blending eyeshadow brush
En rund ögonskuggsborste som fungerar att sudda ut ögonskugga med men som också fungerar till att applicera skugga i den yttre ögonvrån.


Måndag

Sov nästan ingenting inatt, klev upp vid 11 och några timmar senare for jag och pratade lite med min jobbcoach. Då jag kom hem la jag mig i sängen direkt för att jag mådde så dåligt, hann inte vila så länge innan det var dags att slänga ihop lite packning och åka till pappa.. Sitter just nu och ser på Two and a half men, mår lite bättre, men kommer nog gå och lägga mig rätt tidigt ikväll!


I wish I could

Ska gå och lägga mig och sova nu, hade bara tänkt slänga iväg ett litet inlägg.. av någon anledning skriver jag alltid på nätterna och just innan jag ska sova.. haha. Igår jobbade jag iallafall och idag har jag inte gjort någonting jättespeciellt! Imorgon blir det minifest i ett av bågenhusen! Har man tur kanske man lyckas få sig en eller två mysiga sovkompisar ;) vi ser väl! Ska ta och sova nu iallafall!


Från förra helgen :)