Never allow yourself to be so desperate that you end up settling for far less than what you deserve.



Blev att jag och min kusin for och sov hos mormor igår, dock kunde jag helt seriöst inte somna förrän efter ca 5h.. låg i sängen och vred och vände mig, och då jag väl somnade så sov jag ca tio minuter, innan jag vaknade och sedan somnade om, och så fortsatte det så tills jag inte orkade ligga kvar längre.. förutom det så var det faktiskt väldigt trevligt! Sen idag blev det en snabbis på stan, blev lite små inköp, sen åkte jag till mormor igen för lite tacos! Somnade sen efter middagen och sov ca 2h.. var riktigt skönt! Är hemma nu och har bara tagit det lugnt sen dess att jag kom hem. Ska skynda mig i säng nu, kusinen kommer tidigt imorgon och då lär det nog bli en till vända på stan!


I never expected to fall this hard

Känner att det inte kommer bli mycket gjort ikväll, är hur seg som helst! Men imorgon blir det annat! Då blir jag upphämtad redan vid 10.00, för en runda på stan med min kusin och faster! Hade tänkt passa på att se om man kunde fynda lite :) Sen måste jag även iväg på ett seminarium lite senare på dagen, minns inte vad det skulle handla om, minns bara att det var obligatoriskt! Vet inte riktigt vad som händer efter det, men nu ska jag iallafall ta och äta lite middag och sedan gå en promenad med Kiero :)



-


Julhelgen

Julafton spenderades med hela släkten från mammas sida! Blev god mat, en del julklappar och lite bus med småkusinerna :) Sen tidigare idag for vi och åt julmiddag hos farmor, var väldigt trevligt, men kändes lite konstigt då det var första gången vi firade jul utan farfar.. saknar honom så enormt. Går inte en dag utan att jag tänker på honom! Efter middagen gick jag över till emma för lite fix, innan vi sedan begav oss ut på krogen en sväng! 
Nu blir det sängen för min del, är hur trött som helst :)


What doesn't kill you makes you stronger

Haft det lite fullt upp i veckan! Har skjutsat en massa, bland annat min farmor som sedan kom hem med en hel del nödvändigheter! Var även och besiktade bilen samma dag som jag skjutsade henne! Sen var jag även på ett möte på MiRoi tidigare i veckan! I onsdags var jag supersnäll syster och klev upp klockan 06.00, efter endast två timmars sömn för att färga min systers hår, och sminka henne. Sen igår var jag hos Emma och hjälpte även henne med håret, fast i hennes fall var det blekning som gällde! Idag har det blivit lite julklapps inköp, eller ja, jag följde väl mest med som råd! Sen så tog vi äntligen fram julgranen ikväll! Jag tänkte även vara lite snäll och koka lite knäck att ta med och bjuda på på julaftonen, men det får bli imorgon istället! Eller ja, senare idag rättare sagt! Ska ta och försöka sova lite nu :)



I just don't know what to do about anything anymore

Spenderat största delen av kvällen hos farmor där det blev att titta på massa gamla bilder, fika och lite sånt.
Rätt så trevligt faktiskt! Då jag kom hem så skyndade jag mig att låsa dörren, sett så mycket Criminal minds
på sistone så då jag är ensam hemma blir jag lite halvt livrädd.. åtminstone på kvällarna! Ska nog ta och gå och lägga mig nu, trots att det varit en väldigt lugn kväll så känner jag mig ändå rätt så trött!


jag & emma, två veckor sedan


You said you'd never leave, look what you've done to me, left here, broken.



Spenderade kvällen igår på Böleäng med lite allmänt mys bara, for dock hem rätt så tidigt. Väl hemma blev det att kolla på mitt älskade Criminal minds, och sen kollade jag på lite sladd/drifting/voltning med bilar videos på youtube, och det fick jag ångra senare för drömde hela natten om hur jag sladdade och sedan voltade med bilen. Var hur hemskt som helst! Sen idag har jag inte gjort mycket alls, blir väl att försöka sova snart, ska upp rätt så tidigt imorgon och åka in till stan för ett möte. Kanske blir att kolla efter lite julklappar då man väl är där också :)


I'm not wasting one more second of my time on you

Måste erkänna att jag tycker om snön än så länge faktiskt, blev att sladda med bilen lite idag, råkade snurra lite också, rätt så härligt ändå :) Förutom det har det inte hänt något roligt. Ska försöka sova lite nu, blir att ta tag i att städa rummet senare!


Syrrans jacka, ska dock ta och köpa mig en likadan! Hur varm och skön som helst :)


Done wiping away tears, it's time to wipe away the people who creates them



Jag är så fruktansvärt less på att vara den snälla, den omtäksamma, och den som alltid finns där, för man får aldrig någonting tillbaks. Personer som man verkligen bryr sig om visar sig vara lika stora svikare som alla andra, om inte värre. När tar det någonsin slut?

I'm the only one who'd walk across a fire for you

I fredags blev det utgång, helbra kväll faktiskt förutom att jag föll från dansgolvet på slutet och fick hoppa på ett ben hem, men lyckligtvis blev det bara en bula och lite blåmärken! Kan säga att jag inte mådde ett dugg bra då jag vaknade imorse (lördag), hade världens huvudvärk, dock försvann den relativt snabbt efter lite Ipren och vatten! Vet inte riktigt vad som händer senare idag, men ska iallafall försöka få lite sömn nu :)


skoja med bilden..