Monster


Torn apart

Kvällen igår var helt sjuk, drack nog lite för mycket för mitt eget bästa, blev en del skratt & tårar på förfesten, men sen minns jag inget av då jag tog mig in på krogen, eller något av tiden vi spenderade där, minns bara lite av hemvägen då jag bad min kompis läsa sms åt mig, för att jag själv inte kunde läsa ordentligt.. då är det illa! Sen väl hemma letade jag min tandborste minst en halvtimme innan jag hittade den i hallen av alla ställen?! Vaknade upp imorse och fick panik då jag inte hittade körkortet, lyckligtvis hade min kompis tagit hand om det åt mig! Är så glad att jag har folk som tar hand om mig så bra! Har mått dåligt hela dagen.. men nu börjar det äntligen försvinna! Ska dock ta och lägga mig nu! Ska nämligen upp vid tolv imorgon och iväg på födelsedagskalas hos min kusin Emelie :)



Hade ingen riktig fjortisperiod då jag var 15, så jag har det då och då nu istället..


I need to find a way to let this go

Kom hem från jobbet för ett tag sedan! Blev jätteglad då jag fick ett samtal tidigare idag om att jag skulle få jobba några timmar ikväll! Dock fick jag stå helt själv ikväll, vilket gick bara fint, men var lite småtråkigt, dock kom Tim förbi och pratade lite med mig! Imorgon blir det stan en sväng, sen kör vi förfest hemma hos mig och sedan utgång! Men nu ska jag ta och skynda mig i säng, behöver all sömn jag kan få och måste upp relativt tidigt så :)



trött


E.l.f topp tio - Studio line













                            









1. Studio complexion perfection brush
(Den första märkta borsten från vänster) Supermjuk puderborste med syntetiskt hår. Lär aldrig byta ut den här borsten mot någon annan puderborste! The best!

2. Studio angeld brush
(andra) Smal eyeliner borste, som också går att använda som ögonbrynsborste!

3. Studio powder brush
(tredje) Supermjuk borste som kan användas med både blöta och torra produkter, jag använder den till flytande foundation och resultatet man får är helt flawless. Bästa foundationborsten jag någonsin använt! I'm in love!!

4. Studio blush brush
(fjärde) Supermjuk roughborste, men eftersom jag inte använder rough så använder jag den till bronzer!

5. Studio cream eyeliner
Kan användas både som bas på ögonlocket inför en hård sotad svart sminkning, men också som eyeliner både på ögonlocket och under. Jag använder den främst som eyeliner på vattenlinjen!

6. Studio pressed powder
Ett puder som fungerar minst lika bra som de dyrare! Tråkigt nog är den ljusaste färgen för mörk för mig så jag använder mig av en relativt mörk färg och har den som en matt bronzer! Funkar råbra!

7.
Studio conditioning lipbalm - Nice and natural
Ett läppbalsam med lukt av kokos som gör läpparna mjuka och ger dom en fin ljusbeige färg!

8 Studio complexion perfection
Ett puder som jämnar ut hudtonen och fungerar perfekt då man haft sminket ett tag och vill pudra ansiktet lite för att ta bort glansen. Vanligt puder har en tendens att få det att se lite kakigt ut då man lägger på mer av det, men då complexion perfection blir rätt transparent på huden så fungerar det mycket bättre!

9.
Studio eyebrow kit
En vax sida och en skugg sida, vax till att ge ögonbrynen färg och form. Skugga till att fixera vaxet! 

10. Studio bronzer - Cool
En matt bronzerpalett, perfekt för vintertid då man inte vill skimra men ändå använda bronzer!

 


Deleted.

Tänk att man kan bli så lättad av att radera ett telefonnumer.. Från och med nu tänker jag börja göra saker för min egen skull och inte göra saker bara för att någon annan vill det. Och vill man finnas i mitt liv, får man visa
att man bryr sig. Bara några få ord kan göra mycket. För jag tänker inte gå runt och slösa tid på någon som inte ens förtjänar det. Att sluta med detta är för mig en väldigt svår sak.. speciellt då jag har en tendens att spendera väldigt mycket tid med att tänka på och bry mig om folk som inte ens bryr sig det minsta tillbaks. Men det ska bli slut med det, det är dags att radera personerna ur mitt liv som bara drar ner mig.


You've lost me

Inte sovit någonting sedan i Lördags, känns verkligen i både kroppen och huvudet. Men ska försöka sova lite nu. Ska nämligen iväg på stan en sväng imorgon, ska på ett möte och sedan kanske jag går förbi lite affärer en snabbis :) Men nu: SOVA!

 

 


Tumbling down

Precis då mitt humör börjar bli bättre så pratar jag med en viss person och får reda på lite saker som gör mig så grymt förbannad. Hinner inte ens vara glad 5 minuter längre innan det förstörs. Hann iallafall vara glad ett par minuter över att jag både igår och idag har fått jobba på tryckeriet på VK! Så himla roligt att få jobba lite då man varit rastlös så länge! Tyvärr hann dock inte glädjen vara så länge, då det somsagt alltid är någon som ska förstöra det.. Ibland önskar jag att man bara kunde stänga av alla känslor och bli helt känslokall. Tänk så mycket lättare allting skulle bli då.. Att kunna vända ryggen åt dom som bara utnyttjar en istället för att gång på gång förlåta trots att man vet att man kommer bli utnyttjad igen. Suck. Jag måste verkligen gilla att bli sårad alltså..


-


Shopping och städning

Vaknade rätt tidigt idag och for med farmor och syster upp på Ersboda för lite shopping, lyckdes få med mig lite nödvändiga saker hem! Farmor som är så snäll av sig bjöd oss på både lunch och fika! Var hur trevligt som helst! Farmor är alltid lika söt! Väl hemma blev det middag och sen gick jag på en promenad med Kiero, såg lite serier och städade sedan rummet! Älskar känslan då man har nystädat och fint rum..
Hade för en gångs skull tänkt visa vad jag köpt, inte för att det var någonting speciellt, men ändå!



En vanlig svart necessär med spegel i


Två svarta linnen och ett vitt, sånt som alltid behövs


Två små röda ljushållare


Bilder från nyår


Nyårshelgen

Hallå där! nä, kände bara för att hälsa lite. Sitter för tillfället och gör ingenting så tänkte skriva ett litet inlägg.
Nyårsafton var riktigt bra! Middagen var rågod, drinkarna likaså och fyrverkerierna var fina! Eftersom alla var rätt sega dagen efter så blev det mest bara film hela den dagen. Resident evil bland annat! Väldigt spännande filmer! Kan inte riktigt förstå att jag inte sett någon av dom förrän nu.. illa! Men är väl bättre sent än aldrig antar jag :) Igår snöade det hur mycket som helst, och jag fick inte bara skotta bron en gång utan flera! Men det är faktiskt härligt med snö! Så länge man inte lyckas köra fast iallafall ;) haha. Idag var jag och Malin och hälsade på farmor lite, och innan det var dags att fara hann hon även bjuda en på lite middag! Imorgon ska jag upp tidigt, ska på ett seminarium 12.00 och sedan hade jag tänkt strosa runt på stan lite! Så det är dags att lägga sig och sova nu så man hinner ta sig upp i tid!